Зачем использовать комплексно? 
Автор Сообщение
Новичок

Сообщение Re: Зачем использовать комплексно?
Kuznec писал(а):
Собственно нафиг нужно комплексное использование? По моему лучше вложиться в 1 систему контекстной рекламы и получать бабки. Или кто-то несогласен?

Тем самым вы покажете свой непрофессионализм, т.к. не обеспечите клиенту оптимальный охват ЦА.

24.04.2009, 11:15
Новичок

Комплексне розміщення, як правило, потрібне. Але, знову ж таки, як правило, Гугла з Яндексом достатньо. Бо якщо брати пошуковий трафік, то Рамблер (Бегун) з Метою в сумі ледве до 3% дотягують. А мороки з ними багато.

А щодо звітів - нема потреби зводити таку кількість показників в один звіт. Але якщо виробити собі уніфіковану систему звітності, вона займає не так вже й багато часу :nez-nayu:

26.04.2009, 09:16
Администратор

endemionus писал(а):
Комплексне розміщення, як правило, потрібне. Але, знову ж таки, як правило, Гугла з Яндексом достатньо. Бо якщо брати пошуковий трафік, то Рамблер (Бегун) з Метою в сумі ледве до 3% дотягують. А мороки з ними багато.

Да, в целом вы правы. Но у меня есть кампания на регион Харьков по узкой тематике. Поэтому в ней ценны все люди, в том числе и с Бегуна и Меты. У меня в кампании процентов 10 кликов они приносят.

29.04.2009, 17:02
Новичок

Re: Зачем использовать комплексно?
Ermak писал(а):
А нормальный спец просто скажет вам - доверьтесь мне я сделаю все как надо. Я не буду отвлекать вас чтением огромных отчетов, результат вы увидите сами.

Может давайте упраздним всю техническую документацию, все проекты, все договора на бумажных носителях??
А и вправду, ну зачем они нам.
:-)
К примеру, приходит заказчик к "нормальному спецу" и говорит ему:
Слышишь спец, а проведи мне медийную рекламную кампанию в Интернет.
И "нормальный спец" берет и проводит рекламную кампанию.
Без концепции, целей, написания отчетов по итогам кампании.
Потому что он "нормальный спец".
А "нормальный спец" не станет отвлекать заказчика по пустякам.
Результат он (заказчик) увидит сам.
Как следствие - потраченные деньги, непонятно на что.
Наверное, должно тешить только одно - "работал" ведь суперпрофессионал "нормальный спец".
:men:

05.05.2009, 16:14
Новичок

Inet писал(а):
Тем самым вы покажете свой непрофессионализм, т.к. не обеспечите клиенту оптимальный охват ЦА.

Вообще то я и есть Клиент. Мне стало инетерсно нафиг мне предлагают комплексное использование, вот и создал эту тему.

06.05.2009, 16:42
Новичок

Teo писал(а):
Да, в целом вы правы. Но у меня есть кампания на регион Харьков по узкой тематике. Поэтому в ней ценны все люди, в том числе и с Бегуна и Меты. У меня в кампании процентов 10 кликов они приносят.

Я ж написав "як правило". У Вашому випадку слід використовувати всі можливі варіанти. Дуже вузький регіон.

04.06.2009, 21:45
Новичок

yccp писал(а):
Ermak писал(а):
А нормальный спец просто скажет вам - доверьтесь мне я сделаю все как надо. Я не буду отвлекать вас чтением огромных отчетов, результат вы увидите сами.

Может давайте упраздним всю техническую документацию, все проекты, все договора на бумажных носителях??
А и вправду, ну зачем они нам.
:-)

Я з вами згідний і не згідний. ціную ваш сарказм, але більшість клієнтів почали читати звіти тільки зараз (криза на дворі). Але суть не в тому. Будь яка ефективність маркетингової кампанії вимірюється бабками - ростом продаж. Якщо вона іміджева, то вимірюється фантазією менеджерів (замовника і виконавця). В другому варіанті справді потрібні купа показників щоб оправдати витрачені гроші. В першому потрібно взяти одна да НЕрекламні показники і знайти спосіб їх ефективного вимірювання. Ці показники мають бути чітко пов'язані з ціллю кампанії. Це може бути - ріст продаж, збільшення кількості дзвінків у колл-центр, заповнення форма звернень на сайті і т.п. Лише зараз деякі замовники почали цікавитися ПЕРШИМ варіантом.
Короче написав купу всього а толком мало :-): .
Складно це все, просто не буває. Але якщо переборщити з показниками ви в них потонете, витратите купу часу і грошей і нічого не отримаєте взамін. "Будьте попроще, и к вам потянутся люди" (copyright Козьма Прутков). Це правило працює завжди.

04.06.2009, 21:54